ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ
Η Σουλτανίνα στην Ελλάδα καλλιεργείται κυρίως στις περιοχές της Κρήτης και της Κορινθίας.
Η Π.Ε.Σ. συγκεντρώνει, επεξεργάζεται και εξάγει τόσο στην Ελληνική όσο στην διεθνή αγορά σημαντικές ποσότητες Ελληνικής Σουλτανίνας ή εισαγόμενης όταν δεν επαρκούν τα αποθέματα.
Η Σουλτανίνα επεξεργάζεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Π.Ε.Σ. και οι παραγωγικές διαδικασίες πιστοποιούνται κατά ISO 9001, ISO 22000, BRC, KOSHER και HALAL.
Οι ποιοτικές κατηγορίες που προσφέρονται είναι 0, 1 , 2 και 22.
Διατροφικά στοιχεία ανά 100g |
|
Ενέργεια |
294 Kcal (1231 kJ) |
Πρωτεΐνες |
1.8 g |
Υδατάνθρακες |
65 g |
Λίπη |
0.4 g |
Διαιτητικές Ίνες |
7.0 g |
Βιταμίνες |
A, B1, B2, Β3, Β6 |
Ιχνοστοιχεία ανά 100g |
|
Κάλιο |
860 mg |
Μαγνήσιο |
35 mg |
Σίδηρος |
1.8 mg |
Ασβέστιο |
52 mg |
Χαλκός |
0.35 mg |
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος με θερμοκρασία < 18 °C και σχετική υγρασία < 65% μακριά από έντομα και έντονες οσμές.
H Σουλτανίνα διατίθεται στις παρακάτω συσκευασίες: